Koppel & Søn, Feat. Alex Riel – 9. oktober

Fornemt musikals træf i Las Vegas Djurs når en af grundstenene i nyere dansk musik, Anders Koppel, i selskab med sønnen Benjamin Koppel og deres fælles ven Alex Riel, spiller i Las Vegas
Tre musikalske musketerer. Fra venstre: Benjamin Koppel, Anders Koppel og Alex Riel

Tre musikalske musketerer. Fra venstre: Benjamin Koppel, Anders Koppel og Alex Riel

Anders Koppel: orgel
Benjamin Koppel: sax
Alex Riel: trommer
 
Som medlem af Savage Rose og Bazaar har komponist, organist og pianist Anders Koppel været med til at skrive danmarkshistorie. Hans ikoniske orgellyd har i den grad gjort indtryk og gør det den dag i dag. Han er nemlig fortsat en meget aktiv musiker, der bl.a. slår sine folder i det musikalske projekt Koppel og Søn. Derudover har Anders Koppel i mange år været en særdeles produktiv og benyttet komponist i forbindelse med film, balletter og kammermusikværker.
Benjamin Koppel er kendt som en overordentlig aktiv og virtuos saxofonist og komponist. Han har samarbejdet med en lang række store jazznavne såsom Phil Woods og Kenny Werner og har udgivet omkring 50 albums som solist og medvirket på flere end 100 i samarbejde med andre musikere.

Med denne aften har far og søn den legendariske jazztrommeslager Alex Riel, og repertoiret er fortrinsvis komponeret af de to generationer Koppel, der begge har ladet sig inspirere af mange forskellige musikalske udtryk og genrer.

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores brug af cookies.