Onklerne – 27. november- AFLYST

Livebandet Onklerne spiller til årets julefrokost i Las Vegas. Genremæssigt bliver det et genhør fra det klassiske rockalbum med coverversioner fra navne som Queen, Roy Orbison, Beatles, Doors, Steve Miller, Volbeat, TV2, Manfred Mann Earth Band og Lou Reed

Onklerne er i fuld gang med at stemme instrumenterne til årets julefrokost i Las Vegas. Grafik: Jesper Haun

Når først Onklerne får sat strøm til forstærkerne er det bare med at komme ud på dansegulvet og lade onkelhumor være onkelhumor, når det spilleglade orkester fyrer den af med gode gamle klassikere af Queen, Roy Orbison, Beatles, Doors, Steve Miller, Volbeat, TV2, Manfred Mann Earth Band og Lou Reed.

”Vi er et orkester der holder af at skabe en fest, og det er vigtigt for os at få en sjov aften sammen med publikum.Vi er et liveband, der breder sig ud over alt musik, vi synes lyder godt, dog fortrinsvis rock og pop fra 60’erne og 70’erne med afstikkere frem til nutiden,” siger bandet og lover af de vil gøres deres til at julefrokosten i Las Vegas Djurs nok skal blive en fest.

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores brug af cookies.