Polcalypso – klimavenlig eksotisk “rejse” til De Vestindiske Øer

Lad Polcalypso tage dig på en musikalsk rejse til Caribien, nærmere betegnet: St. Croix, St. Thomas og St. Jan
Polcalypso er opkaldt efter polcalypsoen, en musikgengre fra De Vestindiske Øer, som gør det svært at sidde stille

Polcalypso er opkaldt efter polcalypsoen, en musikgengre fra De Vestindiske Øer, som gør det svært at sidde stille

Hvorfor udsætte klimaet for unødig belastning med en lang flyrejse, når du blot kan sætte kursen mod Las Vegas Djurs og få den næstbedste oplevelse i form af en svedig aften i polcalypsoens tegn, når en del af Vestindien kommer til Djursland til efteråret i kraft af et orkester bestående af én kvinde og syv mænd. De har opkaldt sig efter polcalypsoen, som er reminiscenser af musikken: Vals, polka og mazurka – som det blev spillet i de koloniale plantagehuses dansesale omkring 1900-tallet.
Efter en tur i den lokale musikalske suppegryde opstod et nyt musikbegreb, en blanding af polka og calypso nemlig: polcalypso. Det er musik som pirrer sanserne og gør danselysten påtrængende.

Orkestret Polcalypso har spillet på festivals i Danmark, Tyskland, Polen, Finland, England, Belgien, Sverige, Jugoslavien og 4 gange i US. Virgin Islands. Og nu kommer Polcalypso altså også til Djursland. Sæt kryds i kalenderen 8. oktober 2022.

Kulmule & Polcalypso

Før koncerten er det muligt at indtage et veltilrettelagt måltid med den uhyre velsmagende kulmule iført kartofler med persillesovs og mormorsalat. Husets bestyrelsesformand Johannes Moltesen er kok. Desserten er æbletrifli fremstillet af udsøgte og velsmagende æbler fra Pilegården. Kirsten Katcher er dessertkok.

Pris med spisning: 300,-

Koncert uden mad: 200,-

Tilmelding: Tlf: 41586010

MobilePay: 74668

Koncerten er arrangeret i samarbejde med LIV.

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores brug af cookies.