Tine Rydahl har besluttet sig for, at minderne har man nok lov at have, men de kunne jo også foreviges.Så derfor er hun begyndt at indsamle historier om menneskers liv i Skovgårde. Historierne deler hun i Facebookgruppen ‘Skovgårdes Historie’. Men til alle som også godt kunne tænke sig en god historie ude i den virkelige verden, kan du møde Tine Rydals fortællinger live i Las Vegas Djurs lørdag d. 16. juli klokken 14.00 -16.00. Medbring selv en kande kaffe – så byder arrangøren på kage og gode fortællinger.

Skovgårdes to grundejerforeninger sponsorer arrangementet.

Med hensyn til pladser og kagebagning er tilmelding nødvendig.

Foredraget er gratis.

Tilmelding til Tine Rydahl på mail: tinerydahl@gmail.com

eller mobil: 53701957

 

 

 

 

 

 

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores brug af cookies.