Hvor godt kender du din lokalhistorie?

Lokalhistorisk foredrag i Las Vegas Djurs

Tine Rydahl har besluttet sig for, at minderne har man nok lov at have, men de kunne jo også foreviges.Så derfor er hun begyndt at indsamle historier om menneskers liv i Skovgårde. Historierne deler hun i Facebookgruppen ‘Skovgårdes Historie’. Men til alle som også godt kunne tænke sig en god historie ude i den virkelige verden, kan du møde Tine Rydals fortællinger live i Las Vegas Djurs lørdag d. 16. juli klokken 14.00 -16.00. Medbring selv en kande kaffe – så byder arrangøren på kage og gode fortællinger.

Skovgårdes to grundejerforeninger sponsorer arrangementet.

Med hensyn til pladser og kagebagning er tilmelding nødvendig.

Foredraget er gratis.

Tilmelding til Tine Rydahl på mail: tinerydahl@gmail.com

eller mobil: 53701957

 

 

 

 

 

 

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores brug af cookies.