Las Vegas Djurs tilbage i velkendt dresscode: musselmaling

Jeppe musselmaler omhyggeligt Las Vegas Djurs

Jeppe musselmaler omhyggeligt Las Vegas Djurs

Torsdag d. 11. august trodsede Jeppe Haun og Mogens Buus hedebølgens 28 grader og fik med børnebørnenes kridt og koboltblå iført forsamlingshuset sin velkendte dressekode: musselmaling. Allerede om eftermiddagen stod huset klar efter en lang periode uden en trevl på. Dermed er en ny sæson i Las Vegas Djurs’ historie skudt i gang. Du kan glæde dig over synet til sæsonens første Fællesspisning d. 4. september. Og lørdag d. 17. september er der koncert og kostumebal med det Djurslandbaserede havorkester: Havlyd & Hest. Vi ses!

I videoen fortæller Mogens Buus hvordan et hus udsmykkes som et berømt kaffestel.

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores brug af cookies.