Donation fra Lions Club til Las Vegas Djurs – Fjerupgårde Forsamlingshus

I forbindelse med Lions Club i Grenaa´s 60 års jubilæum har klubben doneret en donation til Las Vegas Djurs

I forbindelse med Lions Club i Grenaa´s 60 års jubilæum har klubben doneret en donation til Las Vegas Djurs

Lions Club, Grenaa, har i forbindelse med klubbens 60 år jubilæum  tildelt Las Vegas Djurs – Fjerupgårde forsamlingshus  – en donation i form af nyt bredbånd, et  bord til vores fremviser – som bruges i forbindelse med livestream fra Aarhus Universitet – og en ny højtaler. Nu kan vi højne lyd og billedkvaliteten til kommende foredrag. Det første foredrag i efteråret løber forøvrigt af stablen 27. september kl. 18.45. Huset byder på friskbagt kage og mokka. (Betal gerne en tyver til kaffekassen!)

 

Las Vegas Djurs takker Lions Club, Grenaa for at støtte vores forsamlingshus. 🙏

 

 

 

 

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores brug af cookies.