Hop med på ekspressen, når Danmarks countrydronning Tamra Rosanes i selskab med J. Tex og Tim Kristensen sender publikum på tur ind i USA’s mest ikoniske og elskede sangskatte. Det bliver et genhør med sange af Johnny Cash, Patsy Cline, Woody Guthrie ...

Tamra Rosanes, Danmarks amerikanskfødte countrydronning kommer med et nyt musikalsk koncept HALLELUJAH SPECIAL, hvor hun synger amerikansk gospel og amerikanske spirituals, hymner og country ballader. J. Tex – som spiller guitar, banjo, violin og mundharpe. Og Tim Kristensen på kontrabas.

Navnet HALLELUJAH SPECIAL refererer til Himmel Ekspressen – et gospeltog på vej til himlen. ”Slavernes gospel, blues og spirituals fortæller historien om smerte og troen på et bedre liv i himlen,” fortæller Tamra Rosanes. Vi kommer bl.a til at høre Hank Williams simple og gospel inspirerede sange som I Saw The Light, Will the Circle Be Unbroken, Woody Guthries This Land is Your Land , Go Tell it On the Mountain og countrysange af Johnny Cash og Patsy Cline.

LAS VEGAS DJURS Georgsmindevej 7, 8581 Nimtofte Lørdag 25. november 2023 – Kl. 21.30 / Spisning kl. 18.00. Entre: 200,- kr. / Kuvertpris: 150,- kr.Tilmelding: Mail: j@haundesign.dk

 

 

 

 

Fakta

Tamra Hope Rosanes er en dansk-amerikansk musiker født den 24. oktober 1951 i New York. Hun startede sin musikkarriere som country-sanger i 1973 og udgav sit første soloalbum med titlen “22” i 1987, men har primært fokuseret på country musik siden 1988. Rosanes vandt en Grammy-pris for sit album “Foot Loose” i 1994 og var en del af trioen “Cowgirls” sammen med Lis Sørensen og Sanne Salomonsen i 2001. Hun blev også anerkendt som “Rockabilly Cd of the Year” ved “America’s Traditional Old Time Country Music Festival” for sit album “Rockabilly Heart”.

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores brug af cookies.