Tamra Rosanes – Hallelujah Special & Årets Julefrokost

Hop med på ekspressen, når Danmarks countrydronning Tamra Rosanes i selskab med J. Tex og Tim Kristensen sender publikum på tur ind i USA’s mest ikoniske og elskede sangskatte. Det bliver et genhør med sange af Johnny Cash, Patsy Cline, Woody Guthrie ...

Hop med på ekspressen, når Danmarks countrydronning Tamra Rosanes i selskab med J. Tex og Tim Kristensen sender publikum på tur ind i USA’s mest ikoniske og elskede sangskatte. Det bliver et genhør med sange af Johnny Cash, Patsy Cline, Woody Guthrie ...

🎶 Oplev Danmarks amerikanskfødte countrydronning, Tamra Rosanes, i et helt nyt musikalsk koncept – HALLELUJAH SPECIAL! 🎤🎻

Tag med på en musikalsk rejse gennem amerikansk gospel, spirituals, hymner og hjertevarme countryballader. Tamra Rosanes, akkompagneres af J. Tex på guitar, banjo, violin, og mundharpe samt Tim Kristensen på kontrabas.

Navnet HALLELUJAH SPECIAL refererer til Himmel Ekspressen – et gospeltog på vej til himlen. Tamra Rosanes deler historien om smerte og troen på et bedre liv i himlen gennem slavernes gospel, blues, og spirituals. Glæd dig til ikoniske sange som “I Saw The Light,” “Will the Circle Be Unbroken,” “This Land is Your Land,” “Go Tell it On the Mountain,” samt tidløse klassikere af Johnny Cash, Patsy Cline og Woody Guthrie.

Dato: Lørdag 25. november 2023
Tid: Kl. 21.30 (Julefrokost kl. 18.00)
Sted: LAS VEGAS DJURS, Georgsmindevej 7, 8581 Nimtofte
Entre: 200,- kr.
Kuvertpris: 150,- kr.

Tilmelding via e-mail til Jeppe Haun: j@haundesign.dk eller

mobil: 2980 0644 senest tirsdag d. 21. november.

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores brug af cookies.