Nomader Med Hjemve spiller i Las Vegas Djurs lørdag d. 4. november

Nomader med Hjemve har en unik stil, som de selv beskriver som “poetisk folkpop/rock med en melankolsk kant.” Deres musik trækker inspiration fra kunstnere som Tom Waits, C.V. Jørgensen og Steppeulvene. Og med tidligere samarbejder med navne som Lars H.U.G., Anne Linnet og Jacob Andersen har de allerede markeret sig som en betydelig kraft i den danske musikscene.

Når man hører navnet “Nomader med Hjemve,” kan man ikke undgå at blive nysgerrig. Det er et bandnavn, der kræver sprogligt overskud. Og netop sprog og poesi indtager en central plads. Men det er ikke kun ordene, der fanger lytterens opmærksomhed – det er også den musikalske opdagelsesrejse, som bandet tager os med på. De tør sige nej i en ja-tid, beskriver jetlag fra rejsen fra barndommens land og stiller eksistentielle spørgsmål som: “Hvordan blev jeg pludselig så høj?” Bandets tekster er intellektuelle og reflekterende, og de inviterer lytteren med på en rejse ind i den eksistentielle ørken.

For fans af Nomader med Hjemve er der en spændende mulighed for at opleve bandet live i intime omgivelser den 4. november 2023, hvor bandet spiller i Las Vegas Djurs.

Nomader med Hjemve tager lytteren med på en dybdegående rejse gennem livets store spørgsmål. Med deres intelligente sangskrivning og musikalske alsidighed har de skabt en unik plads for sig selv i dansk musik, og det er en plads, der er værd at udforske for enhver musikelsker. Så glæd dig til en anderledes danksproget musikoplevelse, hvis du er til tekst og musik med indhold.

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores brug af cookies.