Kornucopia

Det var under et powernap, at bestyrelsesformanden for Fjerupgårde Forsamlingshus fik et syn i form af en blåskimmeltærte med rå æggeblomme, og resolut greb mobilen og ringede Benjamin Koppel op og smed det afgørende stik på bordet i en endnu ikke lukket aftale: ”Blåskimmeltærte med rå æggeblomme?”.

Benjamin takkede resolut ja. Den sidste weekend i marts kommer Danmarks største musikalske familie til Las Vegas Djurs for at spille en helt særlig koncert.

Fra klassisk til RnB
Som om det ikke var nok, har familien også taget den legendarisk trommeslager Alex Riel med. Riel har spillet med nogle af de ypperste inden for jazz: Niels Henning Ørsted, Pedersen, Monica Zetterlund, Dexter Gordon og Thad Jones.
David Kampmann, tidligere Baal og mange andre rock, jazz og gospel-musikprojekter, er inviteret med på slide guitar. Så alt i alt hedder holdet:
Anders, Alex, Benjamin, Billie, David, Maria, Molly og Ulla. Gruppen kalder sig Konucopia. Det er græsk og betyder overflødighedshorn. Og det er svært at modsige.

Las Vegas åbner dørene
Således kan Las Vegas Djurs åbne dørene til en helt unik koncert med ældste og yngste musikalske skud på Koppelstammen. Musikalsk bliver koncerten et spænd fra klassisk til jazz, over gospel til RnB. Med højdepunkter fra Savage Rose til Bazaar.

Las Vegas Djurs åbner dørene til denne fantastiske musikoplevelse lørdag den 26. marts klokken 11.00. Huset byder på udsøgt tapas, og her indgår selvfølgelig ost. Krondyrbaren skænker danskvand, øl og vin. Orkestret går på scenen klokken 12.00.

Velkommen til en unik og uforglemmelig koncert i Las Vegas Djurs – Fjerupgårde Forsamlingshus

Billetter købes hos Kirsten Katcher: Mobil: 41586010
Forudbetaling: MobilePay: 74668, skriv ‘Koppel’ i ‘Tilføj kommentar’, eller bankoverførsel: Reg.: 9388 0000618349
senest 23. marts.
Koncertens varighed: 12.00- 13.30.

Koncerten er arrangeret i samarbejde med Pavillonen i Grenaa 👍🎶🎵🎼

Dato

26. mar 2022
Expired!

Tidspunkt

11:00 - 15:00

Hvor?

Las Vegas Djurs
Georgsmindevej 7, 8581 Nimtofte
Kategori

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores brug af cookies.